Home » GEZOCHT koorleden

GEZOCHT koorleden voor optreden schouwburgconcert 14 april 2018

Filmmuziek zingen met begeleiding van live orkest op 14 april 2018!

Blazers en zangers die samen filmmuziek laten klinken in de grote zaal van de Deventer Schouwburg, op zaterdag 14 april 2018 gaat het gebeuren. We gaan prachtige filmmuziek zingen van o.a. John Williams, Ennio Morricone en musicalmuziek van Andrew Loyd Webber onder begeleiding van Stedelijk Orkest Lebuïnus. De leiding van het projectkoor is in professionele handen van dirigent Karel Tadema.

 
Dirigent Karel Tadema

Dirigent Karel Tadema is oprichter van Dagkoor Deventer. Naast zijn werk als dirigent (momenteel ook van het koor Scola Dynamica) is Karel actief als componist en arrangeur, en heeft hij een grote zelfstandige gitaarschool aan huis. In april 2016 won Karel de Cultuurcongres Award van de provincie Overijssel. “Helemaal terecht” vertelt een koorlid, “Karel heeft geduld, enthousiasme en een grote muzikaliteit. Hij weet altijd het beste in de zangers naar boven te halen.”

 

Wie kan er meedoen?

We zoeken zangers uit Overijssel én Gelderland (mannen, vrouwen, sopraan, alt, tenor en bas) met zangervaring of muzikale ervaring.

 

Wat is de planning?
Koorrepetities op 6 zaterdagen van 10.00 - 15.00 uur:

- 6 januari, 13 januari, 20 januari,
- 17 februari,
- 10 maart en 17 maart
Koorrepetities met orkestbegeleiding: zondag 25 maart en dinsdagavond 10 april van 19.00 - 22.00 uur.

Zaterdag 14 april in de middag de doorloop en in de avond het concert in de Deventer Schouwburg.

Wat is het repertoire?

Filmmuziek uit de twintigste eeuw en later: o.a. Hymn of the Fallen van John WilliamsMoments for Morricone en een medley van Andrew Loyd Webber.

 

Wat zijn de kosten?

Deelname kost slechts 24,50 euro per persoon. Hiervoor krijg je maar liefst acht repetities met een enthousiast koor onder begeleiding van een professionele dirigent! Je ontvangt bladmuziek en opnames om te oefenen én doet mee aan een fantastisch optreden op het grote podium van de Deventer Schouwburg met live orkest!

 

Wat zijn onze verwachtingen en voorwaarden?

·      Dat je zang- of muzikale ervaring hebt (geen audities)

·      Dat je de zangpartijen thuis goed voorbereidt.

·      Dat je minimaal vier van de zes zaterdagen bij de koorrepetitie aanwezig bent en ook de twee repetities met orkestbegeleiding.

·      Dat je het deelnemersbedrag vóór 5 januari overmaakt op rekeningnummer: 
NL89 ASNB 0942 5317 79  t.n.v. M.C. Klappe, o.v.v. Projectkoor Deventer. Na ontvangst van betaling is je deelname definitief (restitutie niet mogelijk).

 

Meer informatie?
Neem contact op met: Karel Tadema via 06-44519169 / leeszieluister@online.nl en volg ons op Facebook!

 

Aanmelden

Aanmelden kan tot 5 januari 2018 via dit formulier: